11.M klassil käis 24. mail külas meedia- ja turunduskursuse koostööpartner Triin Kaare. Triin Kaare on Selveri turundusjuht.

Lõimitud tunnis rääkis Triin Kaare näiteks Selveri ajaloost, e-toidupoest, värbamisturundusest. Kaare jagas soovitusi ettevõtte alustamiseks, nime valikuks. Lektor puudutas veel logoteemat: millised on hea logo tunnused, mida logo tegemisel silmas pidada. Kaare tõi koloriitseteid näideteid logomaailmast.

Lektor kinnitas, kui oluline on turunduses suur lugemus, nii aitab just lugemus kaasa löövate reklaamide tegemisel. Lugemus tagab ka parema keelekasutuse. Hea keelekasutusega võib aga tööturul konkureerimisel silma paista. Siinkohal oli Triin Kaarel värvikas ja inspireeriv näide noorest, kes äratas tähelepanu just oma suurepärase kirjaliku eneseväljendusoskusega ja kel on avanenud võimalus teha Selveris põnevat karjääri.

Loe lähemalt siit