10. aprillil kogunesid noored MajandusTreffi seitsmendale kokkusaamisele – majandusmaailma uks on avatud.

Tunnid olid sisustatud majandususte disainimise ja töö alustamisega – iga meeskond tegi seda varasemalt läbimõeldud ideedele tuginedes. Värviti, lihviti, teostati kujundite paigutus jpm, samal ajal toimus ideeloome edasiarendus – tekkisid uued mõtted, mis omavahel läbi arutati ning edasised sammud rühmades paika pandi.

Loominguline lähenemine ja omavaheline mõnus koostöö sujus hästi, esmased tööd said tehtud. Edasi saavad meeskonnad oma tööd jätkata ka enne kaheksandat kokkusaamist, leppides vajadusel kokku individuaalsed ajad.

Meeskonnad jätkavad samuti oma projekti kirjutamist, lõpetavad need juhiste järgi, mille said viiendal kohtumisel, mil õpiti projektikirjutamist.

Loe lähemalt siit