Reedel, 8. detsembril tähistasime Läänemaa Ühisgümnaasiumi juubelit.

LÜGi 10. sünnipäeva hommikul tegime ühise koolikallistuse. Vaata videot siit

Sel päeval andsid tunde vilistlased, kes rääkisid oma õpingutest, tööst ja elust peale gümnaasiumi lõpetamist.

Õpilastega kohtusid vilistlased Hanna-Liina Nöör, Karl-Alex Sokolov, Kaisa Valm, Elisabet Mast, Merili Möll, Raul Paju, Markus Rand, Kristo Allikas, Viktor Romanov, Karina Kirs, Liivia Lints, Britta Sool, Liisa Truu, Kristin Teesalu, Kristjan Tedremaa, Martin Nerman, Ksenja Ivanova, Elena Koit, Adeele Rass, Kaarel Koit, Ketlin Uustalu, Andree Prees, Kaarel Koel, Rasmus Valdmann ja Maria Palk.

Vaata vilistlaste pildigaleriid siit

Tähistamisse mahtus muu hulgas „Rooside sõda“ perekondade Metssalu ja Iro osavõtul. Mängu juhtis Kaspar Plans ja assisteeris LÜGi Aukoja liige Rivo Reinsalu. Mängu loominguline tiim: Karel Rahu, Lisandra Sommerman, Marie Linda Nerman, Mairi Grossfeldt.

Vaata mängu pildigaleriid siit