Tallinna 32. Keskkool on meie sõpruskool – koostöö sai alguse eelmisel õppeaastal. Ühise tegevuse sisu on seotud mõlema kooli 10. ja 11. klasside majandusõpilastega. Koostööprojektide sisu ja tegevusi planeerivad ja teostavad õpetajad Tiina Saar (Tallinna 32.KK) ja Imbi Raudkivi (LÜG).

Tänavuse koostöö esimeses ettevõtlusprojektis osalesid mõlema kooli 10. klasside majandusõpilased.

Koostööprojekti teema oli „Valitud ettevõtte kaasajastamine“.

Meie 10.M õpilased analüüsisid kaasajastamise võimalusi seitsmes ettevõttes/asutuses –  Hestia Hotel Haapsalu SPA, Hiom Pesumaja OÜ, Haapsalu Linna Spordibaasid OÜ, Haapsalu Neuroloogiline Rehabilitatsioonikeskus SA, MTÜ Linnamäe Arenguselts, Hawaii Express Haapsalu esindus, Päikesejänku lasteaed.

Kahe kooli ühisseminar veebis toimus 21. novembril.

Mõlema kooli õpilased osalesid veebis ettekannetega. Aktiivse kuulamise käigus tehti märkmeid, mille põhjal anti tagasisidet – meie õpilased Tallinna õpilastele ja vastupidi. Kokku kuulati ja analüüsiti kaheteistkümne rühma ettekandeid.

Loe lähemalt siit