Oktoobris ja novembris osalesid meie noored väitlejad kahel nädalavahetusel Argument 2023 koolitustel Saue Riigigümnaasiumis. Seal omandati kogemusi, pandi ennast proovile väideldes Harjumaa õpilastega ja valmistusedes väitlusturniiriks START 2023. Turniiri väitlusteema oli “Väikesed maakoole ei tohiks sulgeda”. Selleks, et üldse võistlema minna koostati koolitusel Saue Riigigümnaasiumis terve hulk näidiskaasused.

Väitlusturniiril Tallinna Inglise Kolledžis osales kaks Läänemaa Ühisgümnaasiumi võistkonda. Edukam oli noormeeste võistkond (Rene Martin Rohela, Tauri Korbe, Gabriel Hännikäinen), kes saavutasid ka ühes voorus võidu. Neidude võistkond (Kertu Madelene Ladva, Triinu Tamme, Marta Klooster) esines seekord tagasihoidlikumalt. Seekordsetel START-turniiridel osales üle 100 tiimi ja rohkem kui 300 väitlejat.

Loe lähemalt siit