Kaheksandat korda toimus nimekonkurss „Ehe Eesti – Eesti ettevõttele eesti nimi“, et juhtida ettevõtjate ja avalikkuse tähelepanu avaliku ruumi võõrkeelestumisele ning väärtustada eestikeelseid äri-, ettevõtte- ja domeeninimesid. Sel aastal oli rekordarv kandidaate: kokku 84.

Õpilasfirma Toolik (Kristella Ase 11.M, Ada Lovise Silmpärg 11.M, Krisse-Liisa Mastakov 11.H, Marie Linda Nerman 11.H) märgiti ära õpilasfirmade kategoorias.

LÜGist kandideerisid parima õpilasfirma nimele ja olid kutsutud lõpuüritusele veel ÕF EheSau (Jessika Joonasing 11.M, Lisete Ratas 11.H, Keteli Valgre 11.H, Dagmar Lai 11.H) ja ÕF TelHold (Ilja Romanov 11.M, Martin Taratuhin 11.M, Silver Surov 11.M).

Õpilasfirmade juhendaja on Imbi Raudkivi.

Loe lähemalt Emakeele Seltsi kodulehelt ja siit

Fotol: Kristella Ase, Marie Linda Nerman, Ada Lovise Silmpärg, Krisse-Liisa Mastakov