3. mail käisid 11.M õpilased suunapäeval Tallinnas.

Alustasime õppepäevaga WISE´i Tallinna kontoris, kus tutvustati ettevõtet ja anti ülevaate WISE`i ajaloost, globaalsest tegevusest, missioonist.

Järgmisena läksime külla Rahandusministeeriumisse, mis asub ühisministeeriumite hoones Suur-Ameerika tänaval. Seal räägiti tööst ministeeriumis, rahandusest, tarkadest otsustest rahamaailmas. Samas kohtuti Nasdaq Tallinn kommunikatsiooni- ja turundusjuhi Ott Raidlaga.

Peale lõunat oli TalTech´i külastus. Esmalt kohtus noortega Mektory Uusettevõtluskeskuse projektijuht Margit Täht, kes rääkis oma kogemustest tudengina, oma tööst – STARTER programmist ja konverentsidest (STARTup Day, Latitude59), harg- ja iduettevõtlusest. Seejärel said õpilased kuulata ja küsida TalTech`i õppimisvõimaluste ja sisseastumise kohta, tudengielu ja huviringide kohta.

Loe lähemalt siit

Vaata pildigaleriid siit