17. aprillil 2023 toimus innovatsiooni- ja tulevikukujunduse kursuse lõpetamine järjekordse Läänemaa Ühisgümnaasiumi Innovatsioonikonverentsiga.

Konverents korraldati koostöös SA-ga Läänemaa.

Konverentsil esitasid kursuselõpetajad oma ettekandeid, milles käsitleti erinevaid probleeme ning esitati neile omalt poolt innovaatilisi lahendusi.

Lahenduste hulgas olid metsade kasutamine ettevõtluseks, neid raiumata, rabade taastamine, noortele väikemajade ehitamine, linnaruumi rohestamine ja ruumiplaneerimine, nutisõltuvus, säästliku pakendi loomine, rohelisem vaade matustele.

Kursuse lõpetasid edukalt ja aplausiga Girtel-Helena Alaküla, Alexis Rebane, Elisa Kruusmaa (11.M), Katarina Viktoria Solovjova, Keijo Vasar (11.LRS), Lisett Saarjõe (11.H), Andre Esko (10.LRS), Sarah Pärli (10.H).

Innovatsioonikursuse juhendaja on õpetaja Rea Raus.

Loe lähemalt siit