Eduka osalemise eest Vanglateenistuse ideekonkursil „Meie klassi panus turvalisemasse Eestisse“ said 10.LRS ja 12.MA preemiaks ekskursiooni Tallinna vanglasse ja Sisekaitseakadeemiasse.

Õpilased arutlesid kursuse „Inimene ja õigus“ raames turvalisuse parandamise võimaluste üle ja koostasid oma plakatid.

12.MA käis õppereisil 17. märtsil ja 10.LRS 24. märtsil.

Tallinna vanglas viisid kaks vanglaametnikku läbi väga põhjaliku ekskursiooni. Kompleksi kuuluvad hooned on omavahel ühendatud tunnelite kaudu. Nägime tootmisruume, kambreid nii seest kui ja väljast, vabaaja veetmise võimalusi.

Päeva teine õppekäik toimus Sisekaitseakadeemiasse. Seal töötavad 5 erinevat kolledžit. Õppehoone on kaasaegne, kus on olemas kõik edukaks õppimiseks. Meile tutvustati SKA erinevaid õpperuume. Spordisaalis tutvustasid kolm instruktorit, kuidas õigesti kukkuda, panna peale käeraudu ja neid eemaldada, läbiotsimist. Väga põnev oli turvavarustuse kasutamine.

Loe lähemalt siit

Vaata pildigaleriid siit