Abiturientidest humanitaaride  suunapäev, mis pidi juba toimuma detsembris ja hoopis Tartusse, lükkus koroonapiirangute tõttu aina edasi ja teostus lõpuks hoopiski teises linnas kolm kuud hiljem (22.03).

Tallinna Ülikooli pole meie õpilased juba paar aastat enam külastada saanud, nüüd see siis õnnestus lõpuks. Humanitaarsuuna huvi oli seotud Humanitaarteaduste instituudi ja Balti filmi, meedia ja kunstide instituudiga. Mõlema instituudi õppimisvõimalustest ja erialadest saadi esmalt põhjalik ülevaade loengul-esitlusel BFMi suures kinosaalis.

Pärast lõunapausi jätkus päev Estonia teatris, kus enne õhtust etendust tehti tunniajane teatrituur ruumidesse, kuhu muidu ei pääse. Ruumides, kus ka külastaja käia saab, tutvustati nii teatri ajalugu kui ka seda, mida külastajana nii fuajees kui kohvikute ruumides ja teatrisaalis tähele panna.

Õhtu lõpetas muusikal „Viiuldaja katusel“, mis kindlasti tänasel päeval kannab ka teatavat lisatähendust, kui ainult see, mis sinna algselt sisse on kirjutatud.

Loe lähemalt siit

Vaata pildigaleriid siit