MMÜ ehk Mingi Muusika Ürituse lavalaudadel astuvad üles erinevad koolirahva-kooslused oma eriilmeliste muusikaliste etteastetega.

Mingi Muusika Üritusel kogutud annetused ja piletitulu kogusummas 810,30 eurot läks MTÜ Ukraina Kultuurikeskuse kaudu Ukraina toetuseks.

Laval olid:

Johannes Jakobson, Samuel Hõim, Hannes Bergmann, Helen Hiie, Laura Stefani Zubkova, Erko Puskar, Marie Keldrima, Anastasia Nevski, Elisabeth Sild, Rasmus Kuslap, Hugo Juurik, Mart Villem Kelner, Jane-Anett Riibak, Riin Jürise, Jasper Klippberg, Miia Krips, Saamuel Radzikovski, Victoria Požidajeva, Karlote Karm, Elis Tamm, Margret Karm, Leelo Sula, Ralf Lamp, Sander Põldmaa, Märt Õiglas, Annabel Triebstock, Britta Sool, Mattias Metsalu, Alver Järv, Markus Rafael Kalda, Kaarel Villem Vennola, Marie Pihlak, Helen Alp ja õpetajad.

saatebänd: Antti Kammiste, Kristo Kuuse, Kristjan Lepik, Karel Rahu

lauluõpetaja: Karin Lükk-Raudsepp

õhtujuhid: Märt Õiglas, Ralf Lamp

Pildigaleriid saad vaadata siit

Fotod: Katrina Talving