Omaloomingukonkursi „Minu Haapsalu“ võitjad on Aliis Vatku (12.M), Laura Rouhiainen (12.H) ja Rageri Keelus (10.M). Eripreemiad said Annmari Raud (12.H), Rahel Aurelia Strauss (12.H) ja Ralf Lamp (10.M).

Laupäeval, 4. detsembril toimus Lääne Maakonna Keskraamatukogu lugemissaalis omaloomingukonkursi „Minu Haapsalu“ lõpuüritus. LÜGi õpilastega olid kohtuma tulnud kirjanikud Adam Cullen ja Aidi Vallik. Autorid rääkisid kirjutamisest, Haapsalust, kirjanikuks olemisest, oma Haapsalu kirjutistest. Ühtlasi valisid Cullen ja Vallik välja parimad Haapsalu-teemalised eesti haikud (4+6+4 silpi).

Kõik konkursil osalejad said Adam Culleni autogrammiga haikukogumiku „Väikses linnas“, võitjad ka Aidi Valliku autogrammiga „Minu Haapsalu“. Eripreemia omanikud said kingiks Adam Culleni esimese luulekogu „Lichen/Samblik“ ja Aidi Valliku „Imelood“.

Konkursile esitatud tööde juhendajad olid eesti keele ja kirjanduse õpetajad Tiina Brock ja Monika Undo.

Loe lõpuüritusest lähemalt siit

Vaata pildigaleriid siit

Vaata videot siit

Loe konkursi kohta siit