Turniiril väideldi teemal “Riiklikud lõpueksamid tuleks ära kaotada“. Väitlus toimus Zoomi videokeskkonnas ja selles osales 45 võistkonda. Väideldi keskkoolide väitlusformaadi alusel. Korraga oli vastamisi kaks võistkonda, mis püüdsid tõestada enda teema jaatust või eitust. Väitlust hindasid Eesti Väitlusseltsi kohtunikud, kes andsid hiljem osalejatele ka tagasisidet.

LÜGist osalesid turniiril Kaisa Mannert, Daniel Kuldmeri, Karel Markus Rääli, Ralf Lamp, Mark Marcel Schwindt, Lisandra Sommerman.

Individuaalselt tunnistati meie parimaks väitlejaks Lisandra Sommermann, ent ka kõik ülejäänud meie väitlejad pälvisid tänukirja eduka osalemise eest.

Fotol alates vasakult: Daniel Kuldmeri (10.LRS), Kaisa Mannert (11.H), Michelle Kiik (treener), Tuule Sõber (treener), Ralf Lamp (10.M), Karel Markus Rääli (10.LRS), Mark Marcel Schwindt(10.M), Lisandra Sommerman (10.M)

Loe lähemalt siit