16. aprillil toimus Luuleprõmmi Läänemaa eelvoor, mis toimus tänavu virtuaalselt – esinemine tuli eelnevalt üles filmida.

Luuleprõmm on enda luule võistu esitamine. Poetry slam ehk luuleprõmm on luulevõistlus, kus autorid ise esitavad oma trükis avaldamata loomingut. Võistlusel on  igal esinejal aega 3 minutit, et lugeda ette üks või mitu enda luuletust. Korraga esineb üks esineja, abivahendite (kostüümid, muusikainstrumendid, laulmine jms) kasutamine ei ole lubatud. Erandiks on oma luuletuste tekst, mis võib olla kas paberil või helendaval ekraanil. Loomulikult on parem, kui tekst oleks peas.

Vanema vanuserühma võitjaks tuli Liisalota Kroon (12.H). Žürii sõnul oli tema esitus elav ja siiras, temaatika sidus põlvkondi, avas isiklikke tundeid.

Vanuserühma võitjate klipid esindavad Läänemaad Tartus toimuval lõppvõistlusel 29. aprillil.