10. detsembril sõitsid 10.MA ja 10.MS majandusõpilased Tartusse suunapäevale, et kohtuda ettevõtjatega ja külastada ettevõtteid.

Kohtuti AHHAA keskuse juhataja Andres Juurega, kes andis ülevaate ettevõtte tekkeloost, põhiväärtustest, tööjõu- ja palgapoliitikast, eelarve kujunemisest, töökeskkonnast, turundusvõtetest, konkurentsist, juhitüüpidest jpm.

Seejärel toimus kohtumine Tõravere Observatooriumi külastuskeskuse juhatajaga. Heli Lätt pidas loengu teemal „Millist (lisa)väärtust pakuvad Tartu observatoorium ja külastuskeskus ühiskonnale?“.

Peale lõunapausi käidi Tartu Aparaaditehases (Kultuuritehas). Tegevjuht Erki Pruul ja programmijuht Hanna-Marii Kaljas viisid läbi tutvustava ringkäigu tehase ruumides, kus õpilased kohtusid erinevate ettevõtjatega, kes on tehases endale ruumid rentinud ja igapäevaselt seal töötavad (nt ärinõustaja, mööblikoda, armastuse saal, kohvikupidaja, taaskasutuspood).

Loe lähemalt siit