26. novembril toimus Läänemaa koolinoorte mälumängusarja I mäng. Seekordses mängus esitati 40 küsimust Läänemaa kohta. Osales 12 võistkonda, kokku 48 õpilasega. Mälumängu küsimuste autorid olid LÜGi ajalooõpetajad Kalle Lõuna ja Karl Hein.

Mängu küsimused esitati LÜGi aulas, kuhu oli hajutatult paigutatud Haapsalu ja Taebla õpilased, ja videosilla vahendusel otseühendusena Noarootsi Gümnaasiumis. Vaatamata internetiühenduse tõrgetele õnnestus esimene nn hübriidne mälumäng läbi viia ja välja selgitada maakonna parimad Läänemaa tundjad.

Gümnaasiumite arvestuses võitis LÜGi 12.M(fotol alates vasakult) Lisett Mary Aasma, Mattias Kerge, Kristjan-Sander Peterson, Villem Rehkalt

II koht – LÜGi 10.MAChristopher Kampmann, Elis Tamm, Lauri Veltmann, Kert Kallas

III koht – LÜGi 11.SGerli Aun, Helen Alp, Martin Purre, Joosep Plamus