8. oktoobril toimus alustavatele õpilasfirmadele YE ideelabor „Uus Reaalsus“. Noortega tegelesid kogenud mentorid Grete Paia, Rudolf-Gustav Hanni ja Ander Hindremäe.

Mini-häkaton toimus tänavu virtuaalselt ja sellest võttis osa üle saja gümnaasiumiõpilase. Häkatoni deviis „Uus reaalsus“ viitab uutele väljakutsetele kaasaegses maailmas, sealhulgas muutustele ettevõtluses ja majanduses.

 Õpilased said konkreetsed praktilised ülesanded: ärimudeli/äriidee väljatöötamine, toote/teenuse nõudluse hindamine, sihtgruppide ülevaatamine, esitluse/müügikõne koostamine žüriile. Need õpilased, kes osalesid koos tiimiga, said oma ideed edasi arendada. Mentorid liitusid tiimide töötubadega ja nii said õpilased rääkida firma ideest, samuti saadi vastused tekkinud küsimustele.

Ideelabori töös osalesid LÜGist kuue õpilasfirma liikmed.

Loe lähemalt siit