Õppeaasta on alanud ja meie õpilased on liitunud JA Eesti õpilasfirmade programmiga. JA Eesti õpilasfirma on gümnasistidele suunatud ettevõtlusprogramm, mis on üles ehitatud väikefirma tegutsemise põhimõtetele.

Tänavu osaleb LÜGist ÕF programmis kokku 13 õpilasfirmat, mille töös osaleb umbes 40 õpilast peamiselt 10. klassidest.

Esimene ühine kokkusaamine huvilistega toimus 7. septembril. Õpilasfirmade juhendajad Rea Raus ja Imbi Raudkivi tutvustasid ÕF programmi, andsid ülevaate programmi võimalustest, selgitasid kaasnevaid tegevusi ja etappe.

Teine kokkusaamine toimus 14. septembril. Selleks ajaks olid programmis osaleda soovijad alustanud meeskondade moodustamisega, mõeldud oli välja algsed ideed.

Eelmise aasta ÕF Fika liikmed (Evalota Masing, Lija Jegisman ja Marie Grete Mägi) tutvustasid õpilasfirmasid ning sellega seonduvat, samuti rääkisid enda kogemusest ja tegevusest, andsid ülevaate ideede genereerimise protsessist.

Loe lähemalt siit