1. oktoobril käis 11. ja 12. humanitaarklass üle pika aja suunapäeval. Pärast mitut kevadel ära jäänud õppepäeva, teatrietendust ja reisi oli seekordne väljasõit väga oodatud

Päev algas kahe muuseumi külastamisega. 10. klass käis Teatri- ja Muusikamuuseumis, kus giidituuri ajal tutvuti peamiselt Eesti teatri ajalooga ning pärast kinnistatid teadmisi Teatrivillaku mänguga. 12. klass oli samal ajal okupatsioonide muuseumis VABAMU, kus läbiti põhjalik teematund teemal „Sõja mõju üksikisikule“ – toimus arutlus,  giidituur ja rühmatöö, isegi üks mäng.

Edasi suunduti Eesti Kunstimuuseumi KUMUsse. 11. klass sai kunstitunni näitusel „Addo Vabbe. Wunderbar“  ja 12. klass näitusel „Konfliktid ja kohandumised. Nõukogude aja Eesti kunst (1940–1991)”. Mõlemad klassid said tunni käigus ka ise kunstnikuna kätt proovida.

Päev lõppes Eesti Rahvusraamatukogus VAT Teatri etendust „Faust“ vaadates. Oli sisukas päev täis õppimist teisel moel, mis rikastab vägagi tavalisi päevi koolipingis.

Loe õpilaste tagasiside lähemalt siit

Vaata pildigaleriid siit