Reedel, 8. mail toimus virtuaalselt geograafia vabariiklik olümpiaad. Õpilastel oli tarvis läbida kaks voorutest ja virtuaalne maastikuvõistlus, mis omakorda koosnes kahest osast (kaardirakenduste põhjal maastikuvooru ülesannete lahendamisest ning seejärel töö vormistamisest  paberkandjal, millest tehti foto ning lisati tööle).

Kuna vabariiklik voor pidi toimuma Valgas, siis olid olümpiaadil ka küsimused Valga/Valka ja Valgamaa kohta, gümnaasiumiõpilastel tuli lisaks lahendada kohapõhine planeerimisülesanne. Lõpptulemused saadi kolme osa punktisumma alusel.

Gümnaasiumiõpilasi osales vabariiklikul voorul kokku 39.

11.M õpilane Mattias Kerge,kes piirkonnavooru tulemuste üldarvestuses oli kümnes, esindas vabariiklikus voorus meie kooli ning saavutas vabariigis gümnaasiumiõpilaste üldarvestuses  7. koha suurepärase punktisummaga!

Mattiase õpetaja on Imbi Raudkivi.