Esmaspäeval, 18. novembril käisid 10.H ja 12.H klass meeleolukal suunapäeval Tallinnas.

Eesti Kunsti Akadeemia (EKA), Okupatsioonide ja vabaduse muuseum Vabamu, Sakala 3 Teatrimaja – need olid väga vahvad ja harivad paigad, mida külastati.

EKA suures moodsas, kaasaegses hoones tutvustas Ronja Soopan (Haapsalu juurtega noor töötaja) meile kooli põhimõtteid, väärtusi ja erialasid. Muljeid ja kogemusi koolist jagas teise kursuse moedisaini tudeng, meie kooli vilistlane Karl-Christoph Rebane.

Vabamus viisid muuseumiõpetajad läbi tunni teemal „Sõja mõju üksikisikule“. Loeng meenutas ajalootundi, kuid palju põnevamas võtmes, sest saime ise kaasa rääkida ja arvamust avaldada.

Õhtul suunduti Sakala tänava teatrimajja, endisesse NO99 teatrisse, vaatama etendust „Kuidas minust sai HAPKOMAH“. Laval olid TÜ VKA (Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia) teatrikunsti 13. lennu 3. kursuse tudengid, kellest kiirgas palju energiat.

Loe lähemalt siit

Vaata pildigaleriid siit