2. oktoobril käisid LÜGi 10.M õpilased suunapäeval Tartumaal, kuhu sõideti koos INNOKA robootikaringi õpilastega.

Esimene sihtpunkt oli Tõravere Observatoorium, kus meid võttis vastu külastuskeskuse juhataja Heli Lätt, kes andis õpilastele lühiülevaate observatooriumist ja pidas loengu teemal „Millist (lisa)väärtust pakuvad Tartu observatoorium ja külastuskeskus ühiskonnale?“.

Tartus AHHAA keskuses andis juhajaga Andres Juur ülevaate ettevõtte tekkeloost, põhiväärtustest, tööjõu- ja palgapoliitikast, eelarve kujunemisest, töökeskkonnast, turundusvõtetest, konkurentsist, juhitüüpidest jpm.

Tartu Aparaaditehases, mis täna toimetab Kultuuritehase nime all, kohtuti kahe toreda retkejuhiga – Erki Pruul (tegevjuht) ja Karmen Otu (programmijuht).

Programmijuhid viisid läbi tutvustava ringkäigu tehase ruumides, kus õpilased kohtusid erinevate ettevõtjatega, kes on tehases endale ruumid rentinud ja igapäevaselt seal töötavad.

Loe lähemalt siit