9. oktoobril toimus Haapsalu Kutsehariduskeskuses kursus õpilasfirmadele. Kursuse „Samm sinu unistuseni” viis läbi Tallinna Teaduspark Tehnopol.

Seda võimalust tutvustas meie õpilastele õpetaja Imbi Raudkivi, kes korraldas/organiseeris õpilaste osavõtu koolitusel koostöös SA Läänemaaga.

Kursusel arutleti, kuidas jõuda hea äriideeni, kuidas prototüüpida esialgset toodet ning kuidas luua ideest tõeliselt toimiv äri. Õpilasfirmade liikmed esitlesid kursuse lõpuks oma ideid ning parimaid ka autasustati.

Koos õpetaja Rea Rausiga osalesid kursusel ning alustavad õpilasfirma programmiga õpilased Rasmus Kuslap, Marie Keldrima, Amy Palmits (kõik 10.H), Marie Grete Mägi (10.LR), 10.M klassist Birgitta Vare, Andro Kalamees, Erko Puskar, Marko Suitsberg, Lija Jegisman, Evalota Masing, Kaspar Kariste, Aliis Vatku, Martin Vatku, Maria-Elisabeth Kursiman, Margaret Marleen Loznitsa, Fiona Eliis Protas, Linda Naudi ning Lydia Rüütel, Valeria Poljanski-Antšarov (mõlemad 10.S).

Unistusi saab tõesti täita ägedate äriideede teokstegemisega!

Loe lähemalt siit