Kolmapäeval, 25. septembril toimunud Eesti suurimal majanduskonverentsil Äriplaan 2020 esindas meie kooli eelmisel aastal alustanud õpilasfirma TaimTime koosseisus Marlene Schwindt, Anita Raag, Liisi Sillat ja Merilyn Tüür 11.M klassist.

Konverentsil pidasid loengu 13 erinevat ettevõtjat, juhti, omanikku, kinnisvaraarendajat, samuti Eesti panga asepresident ja Eesti Vabariigi peaminister. Äripäev kinkis kõikidele esinejatele TaimTime’i tehtud tooted.

Õpilasfirma ning Läänemaa Ühisgümnaasiumi nimi on ära märgitud Äriplaan 2020 inforaamatus ning firmat tutvustati konverentsil kõigile Alexela kontserdisaalis viibinutele.

Konverents keskendus mitmele olulisele teemale Eesti majanduses ja selle tulevikus, muuhulgas keskkonnaalane jätkusuutlikkus, investeerimine, globaalne majandus, majanduskriis ja palju muud.