Iga päev kooli ja tagasi alalisse elukohta sõitvatele õpilastele hüvitatakse sõidukulud arvestusega üks edasi-tagasi sõit päevas. Õpilaskodus või üürikorteris elavatele õpilastele hüvitatakse kooli ja tagasi alalisse elukohta sõidu kulud (edasi-tagasi sõit neli korda kuus), samuti riiklikeks pühadeks alalisse elukohta ja tagasi kooli sõidu ning koolivaheaegadele mineku ja sealt tagasi sõidu kulud.

Läänemaal (väljaspool Haapsalu linna) elavatele õpilastele väljastatakse septembrikuu jooksul kooli ja tagasi alalisse elukohta sõiduks sõidukaart. Sõidukaardi väljastamiseni hüvitatakse sõidukulud sõidupiletite alusel. Väljaspool Läänemaad elavatele õpilastele hüvitatakse sõidukulud sõidupiletite alusel.

Läänemaa Ühisgümnaasiumi õpilaste sõidukulude hüvitamise kord

Avaldus sõidusoodustuse taotlemiseks

Sõidukulude hüvitamise aruanne