11.-12. aprillil toimus Läänemaa Ühisgümnaasiumis järjekorras teine riigigümnaasiumite koostöökoja kokkusaamine. Seekordsel koostöökoja kokkusaamisel arutati koostöökoja arenemise võimalust GROW mudeli kaudu,  kirjutati üheskoos ülesse koostöökoja tegutsemise põhimõtted ning jaguneti töörühmadeks. Jagunemise tulemusena jäi LÜG’i töörühmaks  tegeleda riigigümnaasiumite koostöökoja ettevõtmistega. Sinna alla kuuluvad näiteks koolitused, kohtumised, üritused, koosolekud jms. Lisaks kõigele sellele otsustati seekordsel kohtumisel eesistujate koolide järjekord. Selle kohaselt on järgmine eesistujakool Nõo Reaalgümnaasium, kus muuhulgas toimub sügisel järgmine koostöökoja kokkusaamine.

Peale ametliku ja asjaliku osaga tegelemise tehti palju muudki põnevat. Näiteks külastati Haapsalu Piiskopilinnust, käidi üheskoos bowlingut mängimas ja õhtul nauditi üksteise seltskonda lõbusa filmi seltsis.

Regina Lukk