Üheskoos õnnestus koguda kokku oodatust palju rohkem toitu, mis kolmapäeva pärastlõunal leidsid oma tee juba ka Haapsalu toidupanga lattu. Tänu õpilaste osavõtlikkusele õnnestus moodustada suur mitmekesine annetus, mis on Haapsalu toidupangale suureks abiks jõulupakkide kokku panemisel. Nimelt on Läänemaa peredele tarvis tänavu aastal teha üle 100 jõulupaki.

Osa võtsid järgmised klassid: 10H, 10M, 10SST, 11H, 11LM, 12A, 12B, 12Ü ja 12M. Kõige tublimateks osutusid tänavu aastal abituriendid, kellest eriti paistis välja 12A klass, näidates üles ühtekuuluvust, head organiseerimisvõimet ning optimistlikku ja heatahtlikku suhtumist.

Lisaks on reedest pühapäevani Haapsalu toidupank puudust kannatavate perede jaoks toitu kogumas Rannarootsi Selveris ja Haapsalu Säästumarketis. Mõlemasse poodi oleks tarvis vabatahtlikke, kes tegeleksid annetuste kogumise ning flaierite jagamisega. Kõik kell soov abistada, saavad registreerida end internetis www.toidupank.ee.

Suur aitäh kõikidele tublidele õpilastele, õpetajatele ja kooli töötajatele ning rahulikku jõuluaega!

Projekti eestvedajate nimel Elisabet Kalamees

Lääne Elus ilmus ka artikkel